Er was een probleem met het laden van de reacties.

Hoe moet ik een upgrade aanvragen?

Support Portal  »  Veelgestelde vragen  »  Bekijkt artikel

Printen

Stap 1

Inloggen op Mijn Alfahosting

Stap 2

Ga naar het menu 'Administratie' bovenaan en vervolgens naar 'Mijn bestellingen'

Stap 3

Bij elk pakket en/of domeinnaam kan je op de knop 'Aanvragen' klikken onder de rubriek 'Upgrade' Je kan slechts per bestelling een upgrade aanvragen.

Stap 4

Na het klikken op 'Aanvragen' verschijnt er een POP-UP venster. Let wel op wanneer je een pop-up blokkeerder ingesteld hebt, moet je deze eerst uitschakelen in je browser instellingen.

Stap 5

Welke opties krijg je?

Wanneer je een upgrade aanvraagt voor een bestaand hosting pakket dat een cPanel hosting controlepaneel heeft, kan je upgraden in hetzelfde controlepaneel of kiezen voor een overstap naar een DirectAdmin omgeving.

Wanneer je geen hosting of een hosting pakket hebt met DirectAdmin, kan je enkel in deze omgeving upgraden.

TWEE VOORBEELDEN

In dit voorbeeld gaat het om een parking domeinnaam

Wanneer je over een koppel,- forwarding,- of extra,- (voor resellers Los,) domein beschikt of je hebt al een pakket met naam Small, Basic, Pro of Expert (reseller variant wordt er RS vermeld)

In dit geval kies je de bovenste optie:
(ik wens een upgrade uit te voeren)

Upgrade bevestigen in Mijn AlfaHosting

In dit voorbeeld gaat het om een Zilver pakket.

Samen met Mini, Eco, Starter, Advanced, Professional, Ultimate, Ultimate plus + varianten, Brons, Goud, Platina + varianten (reseller varianten wordt er RS vermeld) Wanneer je in een cPanel omgeving wenst te blijven kies je voor de bovenste optie: (Ik wens een upgrade uit te voeren)

Wanneer je wil omschakelen naar een DirectAdmin omgeving kies je de onderste optie: (ik wens een upgrade naar de nieuwe DirectAdmin pakketten)

Upgrade bevestigen in Mijn AlfaHosting

Deel via
Is dit artikel zinvol?