Waar vind ik een overzicht van mijn bestellingen?

Printen

Stap 1

Inloggen op Mijn Alfahosting

Stap 2

Ga naar het menu 'Administratie' bovenaan en vervolgens naar 'Mijn bestellingen'

Overzicht bestellingen in Mijn AlfaHosting

Overzicht

Op deze pagina vind je een overzicht van alle lopende hostingpakketten en/of domeinnamen. Per bestelling kan je bepaalde acties uitvoeren. Bovenaan de tabellen kan je op de knop 'Administratie' klikken voor andere opties. De knop wordt vervangen door 'Hosting', hier ga je terug naar het eerste overzicht.

Wanneer je lijst lang is, kan je de filter of het zoekveld gebruiken door je 'domeinnaam' te typen.

Een export maken van je bestelling kan in CSV of PDF.

Administratieve opties in Mijn AlfaHosting

Deel via
Is dit artikel zinvol?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Voeg Reactie toe

Beantwoorden aan

© AlfaNet bv | Hulsterweg 28A, 3980 Tessenderlo, België | BE 0870.656.558 | +32 (0) 13 555 387